Юношите на Марица играят днес бараж

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:58 / 27.05.2008
863
Юношите на Марица, родени 1991 година, играят днес бараж за класиране на финалите от републиканското първенство за младша възраст, съобщават от пресслужбата на клуба. Момчетата на треньора Огнян Атанасов изризат срещу връстниците си от Хасково в решителния мач. Днешната среща ще се играе в Първомай на градския стадион "Борислав".

При победа младите маричани продължават в следващата фаза от надпреварата и ще се изправят най-вероятно срещу старозагорския Берое във втори последователен бараж за определяне представителя на Южна България във финалите. Заралии пък имат сравнително по-лек съперник в тази фаза от първенството. Те ще играят срещу победителя от двойката Поморие - Траяна.

Младите маричани тръгнаха с амбиции да победят да се класират напред. Ако жълто-сините юноши на треньора Огнян Атанасов продължат днес, те ще играят в заключителния бараж за финалната фаза на 1 или най-късно на 2 юни. Това е така, защото от 3 до 9 юни тимът ще участва във финалите на училищното първенство, за което вече са се класирали.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).