ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Абушев напусна лагера на Локо, мениджъри му мътят главата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:31 / 05.07.2013Коментари (77)9620
© lokomotivpd.com
Рангел Абушев напусна лагера на Локомотив (Пд) в комплекс "Пири". Нападателят отказа нотариална покана, с която клубът искаше да изпълни задълженията си към него. Желанието на Абушев е да разтрогне своя договор едностранно.

Мениджъри явно му мътят главата, коментираха от клубът, тъй като футболистът представи болничен лист от 4 до 8 юли включително - периодът, в който той иска да напусне Локомотив (Пд), което пък е в противоречие с трудово-правните отношения в страната.

Още по темата: общо новини по темата: 163
01.10.2013
30.09.2013
30.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
12.09.2013
предишна страница [ 1/28 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Иван Козев
премахни филтъра

+11
 
 
Кокич! Нещо пак взе да я мътиш тая работа, а ? Първо К.Котев, после Ицо Златински, след това Дани Георгиев а сега и Рони. Какво става тука? Ти докара пенсионерите обратно а младите ни таланти ни напускат един след друг! Това на какво прилича? Друг е въпроса, че Рони през вторият сезон не е отбелязъл нито един гол и играта му спадна доста. Същото се отнася и за Г.Стефанов. Казваме че били таланти, ама един нападател трябва да бележи голове. Той за това е в отбора. А тези двамката нещо хич ги няма напоследък. Ако смятат така да си живуркат и да получават на готово заплати, няма да го бъде. Ето на. Коко доведе Де Кармо и кариоката отбеляза 3 гола в два мача. От Бахин се видя че не става нищо и затова го отпратиха. Сега имаме нужда от още един класен нападател и Пл.Крачунов да подпише и той и заедно със Сашо Тунчев да бетонират защитата ни.
+14
 
 
Рони и Малама трябваше да са твърди титуляри този сезон! Има с какво да помогнат и трябва да се съчетават опитни и млади... а не само футболисти над 30, защото те държат до 30-тата минута!
+7
 
 
Рони иска да си тръгва, защото се опасява че ще бъде твърда резерва. Това го знаех още преди седмица. Само че аз лично не ги разбирам тия футболисти, те не искат да се преборят за титулярното място, ами веднага гледат да избягат. Той един път си тръгна така и видя че никъде не е лесно, даже искаше да се отказва от футбола. Ние му дадохме втори шанс. Сега пак същата работа, Кокъла му обещал нещо и той се заблуждава, че там ще е твърд титуляр. Тоя път тръгне ли си няма да има връщане.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Падна и последната пречка Любо Пенев да подпише с Локомотив
Халф на Локомотив претърпя операция
Фенове на Локо събраха 3100 лв. за лечението на съпругата на Румен Трайков
Ако подпише с Локо, Пенев ще вземе за помощник бивш треньор на черно-белите
ЦСКА-София пожела национал на Локо и още двама, оставили трайна следа на "Лаута"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: