Марица си връща нападател от Гигант

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:58 / 16.05.2008
995
Юношата на "Марица" Богдан Кузмов, който през изминалото първенство играеше като преотстъпен една година в третодивизионния аматьорски "Гигант"(Съединение) се завръща в Кършияка за новия сезон. Роденият през 1989 година нападател показал израстване при аматьорите и затова старши треньорът на жълто-сините Иван Петров-Чекиста решил да си го прибере обратно в представителния тим, обяви самият наставник.

Чеки бе треньор на Кузмов при юношите старша възраст и лично настоя талантът да бъде привлечен при мъжете. Заради многото нападатели в състава обаче Богдан бе изпратен в началото на първенството да се обиграва в тима на "Гигант", с когото маричани имат подписан договор за взаимно сътрудничество и обмяна на играчи.

Веднага след приключване на първенството в "Б" група Иван Петров ще има среща с президента на "Марица" Рангел Берберов, на която двамата ще обсъдят бъдещата клубна политика за новия сезон, както и трансферите през летния прозорец.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).