Кюркчиев с 2 титли на критериум по колоездене в Пазарджик

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:26 / 13.05.2008
1451
Младата надежда на пловдивския колоездачен клуб "Цар Симеон Рея96" Цветелин Кюркчиев спечели и двете титли в критериумите за купа "Пазарджик" за юноши младша възраст. 16-годишният талант, който е настоящ шампион на България на писта за 2007 година при юношите, не остани никакви шансове на конкурентите си и безапелационно стана краен победител и в двата дни от турнира. В първия състезателен ден критериумът по улиците на града бе с обща дължина на трасето 30 километра, а през втория - на 35 км.

Кюркчиев, който е възпитаник на треньора от школата на клуба Георги Аврейски, очевидно се намира в отлична спортна форма. В предишните 4 състезания Цецо не е излизал от челната тройка, като само на държавния личен шампионат за многоетапни състезания в Свиленград, възпитаникът на Аврейски за малко изпусна място медал, като остана 4-ти при юношите младша възраст.

Състезанието в Пазарджик събра таланти от почти всички по-големи колоездачни центрове в България. То бе под патронажа и за купата на кмета на града. Турнирът тази година бе включен в календара на Българския колоездачен съюз, а домакините са с амбициите от следващия сезон да го направят традиционен.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).