ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Софийски вестник, след като "уволни" Чечо, прати Локо във "В"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:45 / 05.06.2013Коментари (30)6579
© Plovdiv24.bg
Целенасочената кампания, която една софийска медия води срещу Локо взима нови върхове. След като преди няколко седмици от името на Бонев и Узунов този вестник "уволни" Стефан Генове, днес нова миризилива партенка е пусната по адрес на "черно-белите".

"Меридиан мач" съобщава, че Марешки може да продължи да инвестира в Локо. Това може да стане единствено при положение, че смърфовете започнат на чисто в аматьорския футбол, като тръгнат от "В" група, пише всекидневникът. Бизнесменът от Варна бил обещал 500 000 лева за издръжка.

Още по темата: общо новини по темата: 20
17.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
14.06.2013
13.06.2013
12.06.2013
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Анани
премахни филтъра

+5
 
 
Въпреки трите защити на ядрения реактор, столип контрол, шекер контрол и аджасконтрол, машинистите Зумини и Узуни бяха набутали 2-3 лопати в повече от ядреното гориво "КЮМЮРСТЕН" и космическа совалка не издържа!!! Взривът беше не от 8, а от 9 степен по Рихтер! Всички мечти и химери се разлетяха на безброй "В"- образни парченца. Съграденото с много труд и средства от Г. И. туловище на машината, изчезна за миг и потъна в черно бялата мъгла. Конструкторите и привържениците на този гнил и обречен проект, пожълтяха, пребледняха и потънаха в черна тъга и печал. Оставаше им единствено злобата и гнусната надежда жълто черния проект да се забави. Съдбата ги наказа горчиво. Събраха си мешките и побързаха да хванат последния влак за Кюстендил или Мездра!
-10
 
 
Макар и временно спрял, мощният ЛОКОМОТИВ изглеждаше страховито - обвиваха го сребристи хромирани тръби, а аеродинамичната муцуна на кабината внушаваше ужас! Изведнъж земята потрепери, сякаш земетресение от 8 степен по Рихтер! Пилците се разлетяха треперейки! Тежък басов звук, сякаш идващ от китарата на Гийзър Бътлър , напомни за преизподнята. ЛОКОМОТИВЪТ се разтресе и тръгна мощно напред! Газовата турбина постепенно и безмилостно набираше мощност! 9000 киловата нечовешка мощ теглеше 14-те вагона на А-група, всеки тежащ по 1000 тона! Без проблем локомотивът се справи с тежестта! Машинистът вдигна скоростта над 100 км и влакът, теглен от гордия пловдивски ЛОКОМОТИВ, профучаваше покрай села и паланки. Газотурбовозът въобще не спираше на малките селски спирки, преминаваше транзит покрай тях." Светкавица ли светна, гръм ли ни удари" - кръстеха се и се чудеха, изпаднали в първичен ужас, отрудени жълти селяци по нивите и кърищата. Те бършеха пот и държаха шапките си, да не ги отвее въздушната вълна! Горките жълти селяндури - те никога не бяха виждали такава мощ , сила и красота. Един вагон, последният, боядисан в жълто, не издържа на скоростта, откъсна се и се претърколи в стърнищата край линията. На него пишеше "Сопотъ". " Ау, това нашият вагон, уа !?"- цъкаха с език селяндурите край линията.ЛОКОМОТИВЪТ не спря и не намали ход, продължи със страшна сила напред! Само ято малки проскубани канарчета се сгушиха в една копа сено, заровиха човчици в сламата и изчакваха ураганът да отмине...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: