Без редица титуляри Спартак загуби от Брестник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:59 / 28.04.2013
11478
Спартак загуби последния си мач в Югоизточната "В" група като гост от отбора на Брестник. Срещата се игра в събота на стадион "Беркут" в изключително топло време за сезона. До загубата с 2:0 се стигна заради големия брой контузени и наказани играчи.

Въпреки липсата на много от титулярите на Спартак срещата започна равностойно, като и двата отбора имаха своите положения за гол. Стигна се до 20-ата минута, когато при фаул за Брестник топката се отклони от тялото на играч и попадна във футболист на домакините, който не сбърка и направи резултата 1:0 за Брестник. В 30-ата минута резултатът стана 2:0 за брестничани, до края на полувремето никой не успя да вкара топката в някоя от вратите.

Второто полувреме не се различаваше кой знае колко от първото и атаките се редуваха и пред двете врати, но това полувреме бе изключително постно от към голове, за да завърши мача при резултата от първата част.

От треньорското ръководство на "гладиаторите" се надяват, че за следващия мач ще могат да се върнат в игра поне половината липсващи играчи в последната среща.

В следващия мач, идната събота, Спартак е домакин на Несебър.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).