Мароканец вместо Минев в групата на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:50 / 24.04.2008
3074
Мароканецът Мохамед Селам сменя наказания Йордан Минев в групата на Ботев за гостуването на Черноморец (Бургас) утре, в мач от 26-я кръг на българската футболна "А" група, съобщи старши треньорът на "жълто-черните" Тенчо Тенев.

Очаква се обаче мароканският халф да остане резерва срещу бургазлии. В групата на "канарчетата" попаднаха още Лилчо Арсов, Георги Аврамов и Величко Величков, които през седмицата се оплакваха от контузии.
Обстановката в Ботев вече е спокойна след загубите от Литекс с 2:4 и от Левски с 0:3 и "жълто-черните" футболисти са амбицирани да се представят добре срещу Черноморец. След като проведоха тази сутрин тренировка, играчите на Ботев заминаха за Несебър, където ще пренощуват преди мача с Черноморец в Бургас.

Групата на Ботев: Лилчо Арсов, Славчо Тошев, Илиян Гаров, Красимир Кръстев, Даниел Божков, Георги Аврамов, Величко Величков, Апостол Попов, Дормушали Саидходжа, Георги Христов, Мауро Алегре, Васил Василев, Николай Харизанов, Николай Манчев, Мохамед Селам, Николай Димитров, Йордан Етов, Георги Какалов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).