Швед следи талант от Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:37 / 22.04.2008
1613
Шведският мениджър Патрик Мьорк ще наблюдава днешната тренировка на Марица. Агентът, който работи с редица клубове, най-вече от Cкандинавския полуостров и Централна Европа, ще наблюдава младия нападател на пловдивчани Борислав Никифоров. Очаква се той да поиска няколко диска със записи на негови мачове. Младокът прави силни игри през пролетта, след като треньорът Иван Петров започна да му гласува доверие.

Никифоров, който е роден през 1989 г., беше харесан и от главния скаут на Чарлтън Майкъл Макнийл, който наблюдава мача на Марица - Нафтекс 2:0. През зимата на 2007 г. Патрик Мьорк уреди трансфер на нападателя на Ботев Дормушали Саидходжа в датския Рандерс. Шведът уреди и друг футболист на Kанарчетата - Николай Манчев, който по това време през миналата година все още се подвизаваше в родния си Марица. Халфът отиде на проби в шведския Калмар, но до трансфер така и не се стигна.

Двама футболисти на Марица твърдо пропускат гостуването на лидера Сливен. Това са вратарят Теодор Скорчев и халфът Димитър Байрев, получили контузии по време на мача срещу Несебър. Аут е и получилият пети жълт картон Иван Димов.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).