Започна ежегодният футболен турнир на ВМРО

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:45 / 20.04.2008
1090
Вчера протече първият кръг на футболния турнир за купата на ВМРО. На принципа на директната елиминация отборите от следните райони: Южен, Източен и Западен, изиграха първите си срещи.

Началото на футболните срещи в своя район поставиха Александър Колев и зам.-кметът за Южен Пламен Начев. На стадион Пловдив Георги Шопов - зам.-кмет по културната дейност и спорта пожела много успехи на младите участници в турнира и откри началото на състезанията.

Най-много отбори - 50 на брой, бяха записани в район Южен. Мачовете за Южен и Западен се състояха едновременно съответно на помощните игрища на Стадион Пловдив и на Стадион Векта. Благодарение на любезното съдействие на хотел „Империал" отборите от район Източен проведоха мачовете на игрището на хотела.

За всеки от районните победители ще има специална награда, а финалистите ще получат купата на ВМРО, медали за отбора, гергьовско агне, стек бира  и други награди.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 21
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).