Спартак с четвърта поредна победа във "В" група

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:14 / 01.04.2013
1492
Спартак постигна четвърта поредна победа при гостуването си на Хеброс в Харманли и увеличи серията си без загуба през пролетния дял на 6 срещи, 5 от които завършиха с успех за "гладиаторите".

На изключително тежкия и наводнен терен на стадиона в южния град двата отбора изиграха равностойно първо полувреме и не успяха да си отбележат гол.

През второто полувреме обаче синьо-белите се развихриха и 0-2 беше най-малкото, с което можеха да си тръгнат.

Първо Васил Чолаков откри резултата в 60-тата минута след изпълнение на корнер, а 5 минути по-късно, Рангел Кордов с красив удар от разстояние оформи крайния резултат.

В следващите минути на 2 пъти гредите спасиха Хеброс от разгромен резултат като последователно удари отново на Васил Чолаков и след това на Станимир Димитров срещнаха рамката на вратата.

Спартак извърши две принудителни смени в срещата, но треньора Манол Георгиев сподели, че се надява всички да са на линия за следващата среща с Асеновец на 6 април от 17 часа на стадион Тодор Диев.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).