ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на масово събиране за "Бесика"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:17 / 20.03.2013Коментари (257)17786
© Plovdiv24.bg
Тази неделя от 13.00 ч. в концертна зала на бившият "партиен дом" цялата локомотивска общественост ще бъде обединена от проект "Трибуна Бесика". На масовата сбирка ще присъства собственикът Веселин Марешки, който изрази готовност да изгради новата фен-трибуна, а в подкрепа на това негово начинение на Лаута вече трети ден усилено се събират подписите на всички локомотивци.

Целта на начинанието е инициативата да достигне до максимално повече фенове на Локомотив, както и да бъдат зададени всички въпроси, на които лично финансовият благодетел на клуба да даде своите отговори. Присъствието си на срещата са потвърдили още всички съпричасни и тясно свързани с реализацията на проекта, с което всички отговори ще бъдат публично достояние от първа ръка.

Фен-клубът на Локомотив призовава цялата пловдивска и локомотивска общественост, която се вълнува от реализацията на проект "Трибуна Бесика" и модернизацията на стадион "Локомотив" в парк Лаута да присъстват на насрочената сбирка.

Източник: LPortala.net

Още по темата: общо новини по темата: 57
20.11.2016
18.11.2016
17.11.2016
17.11.2016
15.11.2016
14.11.2016
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Lauta1926
премахни филтъра

+7
 
 
Що не кандидатствате за книгата на Гинес в раздела НАЙ-ГОЛЯМ СБОР НА ИБРИКЧИИ?
+10
 
 
Аз съм локомотивец, но призовавам всички наши привърженици да не се захващат с това начинание, защото ще затънем в дългове за над 6 милиона лева и никой разумен бизнесмен няма да иска да ни поеме.От Галя и Коко имаме дългове към НАП за над 3 милиона.Марешки до сега е отпуснал още толкова, но... под формата на кредити от фирми на жена си.Тези пари, както и сумата за построяването на Бесика после той ще си ги иска обратно.Е! Кой ще е толкова луд да ни поеме след него, когато ще трябва да изплаща толкова много? По-добре е да си намерим друг спонсор, който евентуално да се захване с построяването не само на тази трибуна но и окончателното завършване на стадиона.Тази идея с подписките идва от фракциите, които обаче ни си дават сметка в какъв батак ще ни вкарат. Не може 200-300 човека без мозъци да подвеждат цялата локомотивска общност.Затова ви призовавам да не участвате в такива мероприятия.Ние ще се справим и без Марешки.
+7
 
 
Това ,буферите и ръководството им са изкукуригали!!Ама и онзи мисир Ма(га)решки дето им се хваща на въдицата,има ли акъл?!Поговорката изтъках си платното и ритна кросното ,скоро ще я разбере на гърба аптекаря,след като им оправи(ако стане!!)трибуна"Бесните".Съдбата на "обичания" от тях Коко/Тото Динев го очаква.Ако не си обере крушите след изборите и замине за Варна.Такава шумотевица и олелия вдигат/наха за 4 стълба а сега и за една трибуна,все едно че на Ботев на к.ра са налетели!!Под командата на Зулумов и и Узуна,фенове и отбор заобичаха още повече Аптекаря.Колко бързо си сменяте козината,ако трябва и на 4 крака ще му застанете.Дръжте се достойно,за каквито Зулумов все повтаря,че сте били, а не като наложнички в харем, което апропо повече ви отива а такива сте си последните 10 г.Има една мисъл на Цицерон - Най-сладките неща в живота са най-тихи.А вие гърмите "шампанско"за едно нищо.Нормално,когато нямаш къща и колибата ти се вижда палат!!! Игрище като хората нямате,осветление вдигате и трибуни оправяте,вместо да тръгнете от игрището към трибуната и осветлението.Типич1но комплексарски подход.Къща няма ,кола купувам.Смешници!!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 20.03.2013 г.
+8
 
 
Не, не - не мога да ви разбера! Да искате нещо от човек, който обяви че се оттегля от вас е просто едно просене, едно хленчене, едно падение! Все едно гледам циганите пред службите за социални помощи! Абе, хора - живейте с достойнство!! Като не е този - друг ще е ... и трибуна ще ви направи другия и ще финансира! Разберете, че в България не са се свършили хората комплексари с много пари, които искат да са в центъра на прожекторите! Друг ще ви вземе, но не целувайте краката и др.работи на тоя! Иначе лично аз съм за направата не само на трибуната, но и на целия стадион! Нека има къде да играят децата ни, нека Пловдив има много футболни успехи! Но това, подето и от ръководството и от "цялата локомотивска общност" не мога да го приема! Имайте малко поне чест и морал! И ако не става - започнете пък на чисто - В, Б, и А група! Просто...нямам думи.. някой подведе хора на тази безумна постъпка - Бесика, та Бесика - сега и веднага и то, от Марешки! Не се ли усещате в какъв цирк се включихте?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: