Марлон Перейра поднови пълноценни тренировки с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
18:03 / 19.03.2013
6822
Защитникът на Ботев Марлон Перейра се включи към основната група, след като повече от две седмици лекуваше контузия в бедрото. Той получи травмата при гостуването на Славия още в първия пролетен кръг и оттогава се подготвяше по индивидуална програма, заради което пропусна победите над Левски и Черноморец.

Към отбора се присъединиха още отсъствалите в понеделник Иван Цветков и Борис Галчев, които отсъстваха, докато Артур Енрике тренира на облекчен режим. Тренировката заради мускулен проблем пропусна другият бразилец Вандер Виейра.

За някои от футболистите вторник бе ден за двуразови занимания. Станислав Костов и Николай Павлов се включиха в тренировката на тима до 19 години, която се проведе сутринта в Коматево. По същото време на клубния стадион с кондиционния специалист се подготвяха преотстъпените играчи, заедно с няколко момчета от школата.

В петък Ботев ще изиграе контролна среща срещу Видима Раковски. Спарингът е от 14.00 часа на стадион "Христо Ботев".

Източник: botevplovdiv.bg



Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).