Майкъла: Стадионите на Ботев и Локомотив са смешни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (44)
15:46 / 08.03.2013
8867
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев говори днес пред журналистите за това какво е направено на стадион "Българска армия" и какво предстои да се случва още. Той обаче разкритикува стадионите на част от другите български тимове, като ги определи като смешни. "Не коментирам Левски, нормално е да получат лиценз. С какво стадион "Славия" е по-хубав от "Българска армия" и има лиценз. Не говорим за стадионите в Перник, Враца, на Ботев и Локомотив Пловдив. Това са смешни стадиони. Същото се отнася и за Черно море. Какъв е проблемът на ЦСКА?", запита Илиев.

Той допълни, че е първия човек, който от 20 години насам прави нещо на стадион "Българска армия". "Визията на стадиона е дело на един от най-добрите проектанти в България. Новите терени отпред ще струват около 750 000 лева. Аз съм единствения, който е взел пари от Титан за ремонт. Ще сложим броячи на входовете. Трябва да видите какво беше в административната сграда на стадиона, където слагаха кофи, когато валеше дъжд. Няма договор на футболист или треньор, който е бил коректен към ЦСКА", заяви Майкъла.

Това, което го виждате тук е 100% на Титан, но и на мен, защото аз съм ги накарал да извадят пари. Стадионът бе със статут на паметник на културата. Вече имаме необходимите разрешения. Сектор А и Б до козирките има разрешение за 8 апартамента по 50 квадрата, много луксозни. Това се казва метална конструкция "Ферма". Има я и в Ловеч. Сектор В целият ще е покрит. Сектор Г струва около 100 000 лева и може да се направи за 40-50 дни, ако имаме парите. ЦСКА около 1,5 милиона са задълженията", каза още Илиев.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (44)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).