Тенчо Тенев: Трябва да преодолеем негативното настроение след дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:33 / 07.04.2008
7114
"Трябва да преодолеем негативното настроение, което цари в отбора след двубоя с Локомотив", заяви на пресконференция днес старши-треньорът на Ботев Тенчо Тенев.

"Започваме изключително натоварен цикъл от мачове сряда-събота и затова е важно да се отърсим от моментното настроение, в което се намираме. Този мач искахме да го изиграем за публиката, но не се получи. След 65-та минута имаше няколко тънки, но ключови момента. Не искам да обвинявам съдийството, защото Антон Генов свири наистина добре мача, но смятам, че ни бе отменен чист гол на Саидходжа. Признавам обаче, че имаше нарушение срещу Анатоли Тодоров в наказателното ни поле.

За двубоя с Черно море нямаме кадрови проблеми. Георги Какалов и Величко Величков ще са на линия, Красимир Кръстев се връща след червения картон. Трябва да се представим добре в следващите няколко двубоя, защото най-радостното в дербито бе, че върнахме феновете на стадиона и сега ще ни е изключително трудно да ги задържим.

Действително разполагаме с много къса резервна скамейка. Ние разчитахме на новите попълнения от Берое, но те ни напуснаха точно преди лагера в Хърватия и нямаше как да реагираме. БФС изпрати официалното си становище по казуса един час преди двубоя с Локомотив и най-вероятно ще имаме възможност да реагираме в края на седмицата", бяха думите на старши треньора на "канарчетата".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).