Христо Бонев: Убеден съм, че ще бием Локомотив София

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
15:54 / 25.02.2013
5137
Почетният президент на Локо Пловдив и спортен директор Христо Бонев демонстрира завиден оптимизъм преди подновяването на шампионата. В първия пролетен кръг "черно-белите" приемат Локо София.

"Мисля, че момчетата са готови за старта на първенството. Чакат с нетърпение първия мач с Локо София. Да кажа, че имаме някакви суперзвезди, ще излъжа. Но нашата сила е в колектива. Климатът в отбора е изключително добър, което е гаранция за успехи. Още имаме проблем с голмайстора, но се надявам, че Влади Мирчев и нашите млади момчета от школата ще разберат, че са изключително нужни на отбора. Все пак централният нападател оползотворява труда на всички останали състезатели. Аз лично им вярвам, че ще успеят - и Мирчев, и Георги Стефанов. Имат някакви пропуски, единият в подготовката, другият все още няма самочувствието, но всички ние заставаме зад тях. С всеки изминал ден те ще подобряват играта и ще запълнят мястото на централния нападател", коментира Зума. 

За това притеснява ли се, че доскоро наставникът на червено-черните бе начело на пловдивчани, той заяви:

"Този отбор, който Емил Велев познаваше, вече го няма на "Лаута". Много основни футболисти отидоха в ЦСКА, за което може би съжаляват, защото вече ги няма на картата. Но дали Велев ни познава или не, мен това не ме интересува, нито футболистите. От първата до последната минута ще се борим със зъби и нокти за победата. И съм убеден хиляда на сто, че ще я постигнем", продължи Бонев. 

"Още от първите мачове ще покажем на цяла България, че политиката, която преследваме, да наблягаме само на родни футболисти, е правилната. Ще дадем пример и на останалите отбори, че парите, които ги дават за недоказани чужденци, могат да ги влагат в школите си, за да вадим таланти от България. Това е бъдещето", завърши Христо Бонев, цитиран от "Тема спорт".



Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).