Вратар на Спартак пропуска двубоя с Нафтекс, Красен също е под въпрос

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:40 / 28.03.2008
1585
Вратарят Петър Денчев - Шмайхела е на път да пропусне неделното домакинство срещу Нафтекс, съобщиха от пресслужбата на "синьо-белите". Талантът се прибра с лека травма от лагера на националния тим до 19 години. Шмайхела е с разтежение. „Вероятно ще му се наложи да тренира по-леко в следващите 2-3 дни", каза старши треньорът на Спартак Николай Киров. Все още не е ясно дали в групата за двубоя има шанс да попадне халфът Красен Трифонов. Полузащитникът бе на контролен преглед в София при д-р Василев. Това е лекарят, който оперира Красен в клиника в Щутгарт през зимата. „Всичко с операцията е наред. Обясниха ми обаче, че леко съм прекалил с натоварванията", заяви халфът.

Николай Киров ще определи групата за мача с Нафтекс след тренировката утре. Срещата Спартак - Нафтекс е в неделя от 15.30 часа на стадион „Тодор Диев".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).