Христо Стаев не тренира със Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:58 / 18.03.2008
1895
Плеймейкърът Христо Стаев не тренира със Спартак днес. Халфът пак бе налегнат от грип. Стаев игра с температура във важното гостуване в Смолян. Вирусът свали и вратаря Васил Василев. Той също пропусна днешните две тренировки на „гладиаторите". В клуба се надяват двамата да бъдат възстановени за съботния мач срещу Светкавица.

За двубоя с тима от Търговище спартаклии ще загреят с традиционната контрола с Елегант. Утре от 15.30 часа кючукпарижани отново срещат третодивизионния тим. Учебната игра ще е на „Тодор Диев", ако не вали. При лошо време контролата ще бъде в Катуница. Срещу Елегант треньорът Николай Киров ще заложи на юноши и на неигралите срещу Родопа през уикенда. Целта е и Тодор Симеонов и Красен Трифонов да влязат по-бързо в оптимален игрови ритъм. Както е извество Тодор и Красен претърпяха операции. Симеонов вече се върна на терена и игра в Смолян миналата събота.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).