Камата набеляза халф на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (20)
11:11 / 21.11.2012
6949
Полузащитникът на Локомотив Пд Станислав Ма­ламов е харесан от Литекс, признаха из­точници от "Лаута". 23-годишният халф е хванал окото на старши треньо­ра на ловчанлии Христо Стоичков по време на първия мач между двата тима за купата под тепетата (0:0), иг-ран на 31 октомври. Оттогава чрез скаутите си оранжеви­те постоянно сле­дят под лупа юно­шата на Марица Пловдив.

Очаква се след ре­ванша в Ловеч в петък Камата да разговаря с ръковод­ството на черно-белите и със самия иг­рач.

От Локомотив Пловдив на този етап са склонни да се разделят със своя футболист, но сре­щу сериозна транс­ферна сума. Именно това може да се ока­же и най-голямата пречка за преминава­нето на играча край Покрития мост.

Близо 1000 фенове на смърфовете пък се очаква да подкрепят любим­ците си при визита­та на оранжевите за купата. През ми­налата година черно-белите отстра­ниха Литекс на по­луфиналите в надп­реварата, като мачът бе именно в Ловеч. Запалянков­ците се надяват това да се повтори и техният тим пак да продължи нап­ред.

Източник: "Тема Спорт"



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).