БФС стартира кампанията "Един безплатен мач за феновете на България"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:44 / 20.08.2012
1741
Българският футболен съюз стартира кампанията "Един безплатен мач за феновете на България" под надслов "Една нация, един отбор!" във връзка с началото на квалификациите за световното първенство през 2014 година. 

Билетите за мачовете на "А" националния отбор срещу Италия (7 септември), Армения (11 септември) и Дания (12 октомври) вече са в продажба онлайн през официалния интернет сайт на БФС и нашия партньор Eventim, като никога досега местата не са били по-достъпни за любителите на футбола. Само с едно кликане на мишката може да си резервирате седалка по избор на Националния стадион "Васил Левски", а разполагате и с възможността да си купите пакетен билет за 3-те домакински срещи, като ще получите специални и изгодни отстъпки.

Българският национален отбор има нужда от Вашата подкрепа по пътя към Бразилия, феновете, развяли "трикольори" по трибуните, винаги са били 12-ият играч на националния отбор. Нека заедно да върнем славата на стадион "Васил Левски", като един от най-негостоприемните стадиони за големите европейски нации.

Българи, юнаци!



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).