Емил Велев готви трансферен удар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
12:56 / 19.08.2012
8290
Треньорът на Локомотив Пд Емил Велев се надява да нанесе трансферен удар в близките дни. Той е поканил в тима бившите футболисти на Литекс Светослав Тодоров и Христо Янев. Тодоров е без клуб след края на миналия се­зон, а Янев подписа с ЦСКА. След отпадането от Мура обаче той попадна в черния списък на треньора Стойчо Младенов и бе освободен от армейците.

Онзи ден пък на Велев са били предложени услугите на бившите нападатели на Бо­тев Пловдив Атанас Курдов и Георги Какалов. Надали обаче техни трансфери на "Лаута" ще бъдат одобрени от феновете на черно-белите.

Само преди няколко дни клубът подписа с друг бивш играч на кръвния враг Ботев Пловдив - Димо Атанасов. Още в нача­лото на подготовката пък се присъедини Тодор Тимонов, който направи име първо на "Колежа".

"Вярно е, че са ми предло­жени много играчи. Ще водим разговори обаче следващата седмица. До края на месеца ча­кам отговор от Светослав Тодоров и Христо Янев", каза Кокала.

На "Лаута" не изключват вариант в отбора пак да се завърне Даксон да Силва. 25-годишният бразилец подписа с Вашку да Гама, но така и не може да заиграе за гранда от Рио де Жанейро. Причината е, че жълтата карта на играча не пристигна навреме в ме­стната федерация и той не получи състезателни права за сезона. Емил Велев пък иска да си го върне.

"Зависи дали Дак­сон ще има желание да се вър­не пак в отбора. Аз го искам, защото той беше наш осно­вен футболист. Не мога да ка­жа какви са проблемите, кои­то са възникнали в Бразилия. Ако не си уреди нещата, може да се върне", заяви Кокала.

Източник: "Тема Спорт"


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).