БФС реши: "Б" група с 14 отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:52 / 25.07.2012
742
"Б" група започна да оредява все повече преди началото на носия сезон. Вторият ешелон на българския футбол вече е с два отбора по-малко, като така остава с 14 тима. Първо лицензът на Бдин (Видин) бе отнет заради финансови задължения на клуба, а вчера стана ясно, че и Спортист (Своге) е подал молба, че се отказва от участие заради липса на средства.

За момента най-вероятно "Б" група ще остане във формат с 14 отбора, макар от Пирин (Благоевград) и Добруджа да имат желание да попълнят бройката до 16. 

"По наредба в подобни случаи групата следва да се попълни с отбори от "В" групите. Струва ми се обаче, че времето до началото на сезона е твърде малко, за да се включат още два клуба от трета дивизия. Все пак решението дали да прибегне до това е на БФС", сподели по този повод председателят на спортно-техническата комисия към футболния съюз Неделчо Михайлов. 

Според него промените са малко вероятни и групата ще остане в намален състав, като ще бъде теглен нов жребий и ще се направи нова програма.

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).