Локомотив започва похода си към Лига Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
08:12 / 19.07.2012
7777
Дългоочакваният ден дойде. Днес от 18,30 часа на стадион "Градски" в Ловеч Локомотив Пловдив ще започне своята атака към групите на Лига Европа. За целта "черно-белите" ще имат тежката задача да отстранят Витес.

Холандците изглеждат доста голям залък за пловдивчани, но пък във футбола са се случвали и по-големи изненади, така че Локо Пд трябва да направи всичко по силите си и да се надява до последно, че ще успее да отстрани този съперник.

Притеснителен факт е напускането на голяма звезда на "смърфовете" Даксон Да Силва дни преди мача с Витес, който ще премине във Вашку да Гама и това също може да има негативен ефект върху представянето на пловдивчани довечера.

Все пак Локо Пд трябва да се мобилизира до краен предел и с подкрепата на страхотната си публика да дадат всичко от себе си и да постигнат един добър резултат преди реванша след седмица в Холандия. 


Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).