Стрелци на АКС "Тракия"(Пд) тръгнаха на клубни разноски и лични пари за Европейското в Италия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:15 / 10.07.2012
566
На клубни разноски и с лични джобни пари тръгнаха петима от най-добрите млади стрелци на АКС "Тракия"(Пд) за Европейското първенство за юноши и девойки, което започва в Италия. Това съобщи изпълнителният директор на пловдивския стрелкови клуб Александър Александров.

Пловдивската група е гръбнакът на националния отбор на България при юношите и девойките за еврошампионата и включва четирите тракийки - националки Лидия Ненчева /пистолет/, Нели Танева, Таня Звискова, Ангела Недева /пушка/, както и Ангел Чонин, също от "Тракия" - на пистолет. В държавния ни тим за турнира на Апенините са повикани още Димитър Събев от "Диана"- Ямбол и Кристияна Стоянова от "Светкавица" /Търговище/, които също стрелят с пистолет.

Петте пловдивчани, включени в националния отбор на България и са сигурни титуляри за еврошампионата, който ще се проведе в Болоня през тази седмица.

"Недопустимо е в олимпийската година да има проблеми с финансирането и ние на свои разноски да пътуваме за Европейското първенство в Болоня. Така сами разбирате, че трудно се мотивират състезателите. Иначе подготовката, която проведохме в Стара Загора преди еврошампионата премина на много добро ниво. Момчетата и момичетата бяха много старателни и показаха добри резултати по време на тренировките. Това ме кара да се надяваме на добри резултати и класирания в Италия. ", коментира Александър Александров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).