Тази събота "Олимпийски ден“ на Гребния канал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:23 / 21.06.2012
1710
Тази събота от 9.00 часа пред трибуната на Гребен канал тържествено ще се проведе спортния празник "Олимпийски ден". Той е посветен на рождения ден на МОК и се чества в целия свят и 30-тата олимпиада в Лондон.

Организатори са движение "Спорт за всички" - "Мама, татко и аз - баба, дядо и внуче" с подкрепата на Община Пловдив и генерален спонсор фирма "Деликатес 2" с. Житница със собственици г-дата Величко Яков и Иван Антонов.

По време на празника участниците от всички възрасти ще могат да премерят сили в олимпийски пробег - част от 15-та национална кросова верига "Пловдив - Аквафреш", колоездене, ролери, тротинетки, турнири по футбол и тенис на корт и конкурс за детска рисунка на олимпийска тема. Всички присъстващи семейства и фамилии ще спазят олимпийския принцип за участие с активна разходка в парка.

В концертната програма ще се изявят млади пловдивски дарования и гостите жонгльора Христо Цветков от Сопот и певеца Гюлбен Алиев - полуфиналисти от телевизионния конкурс "България търси таланти". С личните талони на участниците ще се изтегли традиционната томбола с подаръци от фирма "Деликатес" Житница "Рефан", "Вега" и "Евромаркет". Подкрепителния пункт е дело на фирма "Кроки", мин. Вода "Девин", "Шоко нътс" и възстановяващите напитки на "Хелти фоодс енд дринкс". Генералния спонсор фирма "Деликатес 2" Житница ще награди шампионите и техните подгладници с медали и награди от производството на фирмата, а БОК ще връчи дипломи на МОК с подписа на Жак Рох и сувенирни фланелки.

Директора на "Олимпийски ден" Кузман Погончев - почетен гражданин на Пловдив, Гл. секретар Мария Милева и екипа от най-добрите пловдивски съдии са готови да поднесат на пловдивчани и гостите от страната и чужбина един един стегнат и отлично подреден спортен празник, който ще завърши около 11.30 часа. Техния призив е "Приятели елате на "Олимпийски ден", за да спортуваме и се веселим заедно.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 22


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).