Иван Вуцов: Тези скандали между Михайлов и Стоичков са грозни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:20 / 18.06.2012
911
Бившият изпълнителен директор на БФС Иван Вуцов обяви в предаването "Тази сутрин" по bTV, че скандалите между Борислав Ми­хайлов и Христо Стоичков, които се разрази­ха през пролетта, са грозни и само дават по­вод на медиите повод за спекулации.

"Скандалите между Боби и Ицо са грозни. Те трябва да седнат и да се разберат. По този начин само дават повод на медиите да спеку­лират и да наливат допълнително масло в огъ­ня. Те са добри приятели и сега ще се скарат. Двамата трябва да работят заедно за подоб­рението на българския футбол. Трябва да се обединят, както го направиха в националния отбор преди години", заяви бившият футбо­лист и селекционер на националния отбор.

Иван Вуцов коментира и темата за уговоре­ните мачове във футбола. Според него Бълга­рия обаче все още е встрани от засилващата се вълна на манипулации на срещи, за която наскоро говори Томас Лафчис. Бившият пре­зидент на Левски тогава обяви, че аматьорс-кият спорт е много по-чист от професионал­ния.

"Томас е песимистично настроен. Разбира се, че има разлика между аматьорския и про­фесионалния футбол. Професионалистите се борят за живот, за хляб, аматьорите играят за удоволствие. В професионалния футбол има доста завишени амбиции на хора, които пре­каляват в някои работи. Лично считам, че България е малко встрани от тези уговорени мачове и черното тото, за които говори Томас. Ако обаче не се спрат нещата, докато е вре­ме, ще се заразим с такива неща", коментира Вуцов.

Източник: "Меридиан Мач"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).