Съдии се изгавриха с Локо в битката за елита

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
08:30 / 18.06.2012
1780
Съдии посякоха Локо Пд в битката за Елитната група до 19 години. Вчера в мач-бараж "черно-белите" загубиха с 1:3 от Велбъжд (Кюстендил) в столичния квартал "Обеля".

Възпитаниците на Петър Пашев се опитаха да направят всичко възможно да спечелят срещата, но срещу 14 играчи на терена им дойде множко и пловдивчани бяха безсилни. 

Усещайки на къде вървят нещата главния съдия Мартин Стоименов спести на няколко пъти официални предупреждения за жестоки балтии от страна на футболистите на Велбъжд.

При първото по-твърдо влизане на Акиф Юсеин от Локомотив обаче, жълтият картон бе в ръката на арбитъра, а малко по-късно след второ нарушение на играча рефера му показа червен картон и така още в 6-ата минута пловдивчани останаха с 10 човека. Последваха нови неадекватни включвания от страна на неговия колега с флага Петър Симов, който на няколко пъти не маркира явни засади на нападателите от Кюстендил.

След почивката пестенето на жълти, че и на два червени картона за Велбъжд напълно вбеси пловдивската група, в резултат на което старши-треньорът Петър Пашев бе изгонен от скамейката. В самият край на първата час символичните гости от Велбъжд откриха резултата чрез Виктор Атанасов. 

Напук на всичко обаче Локо възстанови статуквото - 1:1. В 60-ата минута след центриране от корнер на Запрянов, Стамов с глава насочи топката към вратата, а Николай Николов отклони траекторията и върна интригата в мача. 

Само 10 по-късно кюстендилци отново поведоха. Този път точни за символичните гости бе Калин Стоянов. В търсене на ценен гол Локомотив допусна в самия край нов във своята врата. След една контраатака Николай Йорданов уби интригата и фиксира крайното 1:3 за Велбъжд.

 

 




Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).