5 отбора в спор за купата по футбол на район "Източен"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:41 / 12.06.2012
1070

Този браузър не поддържа видео елемента.


(с) ПОТВ
За 5 поредна година се проведе традиционния футболен турнир за купата на район "Източен". Тази година в него взеха участие 5 отбора от училищата в района. Футболният празник е под  патронажа на районния кмет - Петър Петров.

За първа година турнира се играе на помощното игрище до стадион "Лаута". Първата среща  изправи един срещу друг отборите на ОУ "Пенчо Славейков" и връстниците им от училище "Димчо Дебелянов". Началният съдийски сигнал беше даден от най-успешният български рефер - Атанас Узунов. Двата отбора  се хвърлиха в здрава битка от самото начало на срещата. Кметът на район "Източен" - Петър Петров,  сподели и основната цел на турнира.

Изявите на младите футболни надежди се наблюдаваха от легендите на пловдивския футбол - Христо Бонев и Петър Зехтински.

Петър Зехтински сподели, кои са основните фаворити тази година.

Мачовете се играят  в 2 полувремена по 12 минути с 5 минути почивка. За всички млади футболисти  организаторите  бяха приготвили футболни топки и малка почерпка. Утре ще се изиграе и финалния мач, който ще определи и новият шампион по футбол на район "Източен"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).