Марица се качи в "А" регионална група, другият бараж прекратен с меле

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
11:07 / 03.06.2012
5745
Марица мина през ситото на "селската" "Б" регионална група и успя да се класира за по-горния ешалон. "Кършаклии" победиха в баража с класическото 3:0 Момино. Братята Добревски, звезди в тима на Момино, не успяха да помогнат на отбора си срещу талантливите момчета от Пловдив.

Другият бараж между Космос (Куртово Конаре) и Стоево бе прекратен след сбиване по вина на играя от Стоево.

Ето какво казват от полицията по случая: Бързо производство бе образувано срещу 46-годишен мъж от Стоево, предизвикал сбиване на стадиона в Белозем вчера. Снощи по време на футболна среща между отборите на ФК"Космос" - Куртово Конаре, и ФК"Рафо спорт" - Стоево, възникнал скандал, който прераснал в сбиване. По първоначални данни в 73-та минута на мача играчът Й.С. ударил плесница на вратаря на противниковия отбор. За постъпката си футболистът получил червен картон от главния съдия. Тогава Й.С. ритнал в крака главния съдия и това дало старт на сбиването на играчите от двата отбора. Футболната среща е била прекратена, а Й.С. е задържан за 24 часа в ареста на РУП-Раковски.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).