Дамянов: Феновете на Спортист ще изпитат удоволствие от победата ни над Ботев Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
17:06 / 29.05.2012
8771
Наставникът на Спортист Своге Валери Дамянов даде специално интервю за Гонг преди утрешния бараж между Спортист Своге и Ботев Пловдив като заяви, че феновете на тима от Своге ще изпитат удоволствие от победата над Ботев Пд.

"Готови сме за всичко, изцяло. Няма контузени и наказани. Казах, че ще ги бием и то с разлика това са моите виждания и смятам, че аз съм човекът, който може да каже това", категоричен бе наставникът на Спортист.

"Няма значение, че играем в различни групи. Това е България, малка държава, малки отбори, познаваме се", каза още треньорът.

"Притесняваме, че в Ботев има много пари, но на мен ми стига това, което ми предлага ръководството на Спортист Своге", каза относно финансите на двата клуба Дамянов.

"Смятам, че Спортист може да играе в А група. Ние сме най-добрият отбор и в двете Б групи. Постигнахме много победи, а те дават самочувствие", добави футболният специалист.

"Нашият град е малък и всеки, който реши да гледа футбол е добре дошъл. Феновете на Спортист ще изпитат удоволствие от победата над Ботев Пд", заяви по адрес на феновете треньорът.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).