Ясен Петров: Искаме да се върнем с 3 точки от Петрич (видео)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 09.11.2007
4781
Без някакви сериозни проблеми отборът на Локомотив ще тръгне за Петрич за гостуването си на местния тим Беласица в неделя в мач от футболното ни първенство.

"Контузен е единствено Явор Въндев, проблема е единствено кои футболисти на Локомотив ще попаднат в групата и това е заслуга единствено на добрата работа и доброто настроение на играчите през тази седмица. Отиваме в Петрич в едно добро настроение, очакваме един изключително тежък двубой, подхождаме с респект към противника, но нашето желание е нашия отбор да подхожда по еднакъв начин, както при домакинските мачове, така и при гостуванията. Желанието ни е да се завърнем с три точки от Петрич. Мисля, че във вчерашния и по-предния ден наваксахме от гледна точка на подготовката ни. Доста сериозно тренираха футболистите. Днес и утре ще наблегнем повече на тактическо естество. Някой детайли от играта трябва да обработим. В разговор с футболистите, който проведох вчера, направихме разбор на мача с Литекс, им обясних, че добра е серията, но още по-тежко е когато трябва да защитиш това което си постигнал. Така че оттук нататък ни предстои изкючително сериозна работа. Програма за мача е, днес тренираме от 14.30 часа, утре в 11.00 часа имаме тренировка, в 13.00 часа обядваме и тръгваме за Сандански, тъй като отиваме и ще пренощуваме в града и на следващия ден излизаме срещу Беласица. Моята информация и това което знам за отбора на Беласица е, че игрят добър футбол и мястото което заемат в момента не отговаря на това което показват като игра. Имаха и малшанса да загубят три мача в последните минути. Това, че техния терен не е добър, аз мисля, че домакините ще се постараят стадиона да бъде годен за игра. Другото нещо, което е радващо е, че това което знам за отбора на Беласица е, че се опитват да играят футбол и се надявам, че двата отбора ще покажат една добра игра и ще зарадват хората които ще пристигнат на стадиона. Относно паузата която предстои след мача с Беласица ние ще е запълним с контрола в петък с тима на Марица от 14.30 на Лаута. Нашите мисли и усилия са насочени към мача с Беласица, така, че да не избързваме" заяви старши треньорът Ясен Петров.

Генералния секретар на Локомотив Атанас Узунов заяви относно концесията на стадион Пловдив, че са допуснати двете фирми до участие.

"Какво ще реши самата комисия и коя оферта ще предпочете все още нямаме яснота. Надявам се както днес, така и в началото на другата седмица трябва да получим крайно решение. Имам информация, че втората фирма която участва за стадиона са внесли, чувствително по-големи параметри от нашите и консултацията която проведохме с нашите адвокати, които участваха те заявиха, че това е нереална цифра. Но нека излезнат резултатите от Общината и тогава ще го дискутирам", каза Атанас Узунов.

"Днес предстои среща на която ще набележим както евентуални нови попълнения, така и футболисти които трябва да преподпишат нови договори" заяви Узунов.

"Най-важното е да завършим работата си добре през този полусезон и тогава ще имаме информация кои хора биха преподписали с Локомотив и кои ще привлечем в нашия тим. Но на този етап нашето желание е всички които в тима са работили, да дадат максимума от себе си до края на сезона" добави още Петров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).