Няколко неистини за басейн "Младост"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
10:03 / 22.03.2012
2853
Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса мнението на наш читател относно басейн "Младост":

1. Неистина № 1 - ПК "Младост 91" Пловдив не е концесионер на басейн "Младост" . Цитирам договора "Предоставя на ползвателят открити и закрити спортни терени за осъществяване на учебно-тренировъчна и състезателна дейност"

2. Неистина № 2 - Клубът не се е грижил като добър стопанин- Г-н Кметът да направи справка при зам.-кмета г-н Кацарски - 700 хил.лв. вложени за последните 10 години. Това е нашият дял! А къде е неговият ? / Раздел II т.2.2 от договора е записано " Общината е длъжна да извършва със свои средства и за своя сметка основния ремонт на имота" / В интерес на истината при кмета Чомаков тази точка е изпълнявана /.

3. Неистина № 3 - Помолих Г-н Кмета да покаже една фактура за нещо платено от Община Пловдив към басейн "Младост". Такава няма и няма какво да покаже. Делегираните бюджети са държавна дейност /СУ " Васил Левски " Пловдив/, а не общинска. Така че нашите отношения са със спортно училище. Там е проблемът.

4. Неистина № 4 - Относно приходите - да нареди на своите служители да проверят архивите / счетоводни / на бившето ОП "Пловдивспорт" и ще разбере , че е измамен. Естествено, платежни нареждания има и в нашето счетоводство. Ако желае г-н Кметът, ще му предоставим ксерокопия.

5. Неистина № 5 - Десетилетия сме били "на аванта". Случайно или не уважаваният г-н кмет пропуска да спомене останалите зали / на брой 9 / наемани от Спортно училище , където наистина Община Пловдив е плащала за заплати на персонал, поддръжка, основни и текущи ремонти. 

Мисля, че той трябва да ни благодари, че на наш гръб сме му спестили тези средства. Така че дотук е ясно : Ще ни прави "политически заложници" за три гласа в Общински съвет Пловдив. Благодарим му за това, че този клуб 22 години е на върха и носи слава на град Пловдив .

В. Дамянидис


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).