ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (9) | Вчера (8)
Бивш треньор на Локомотив заменя Радуканов в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 22.03.2012Коментари (65)6436
© Plovdiv24.bg
Дните на Милен Радуканов в Ботев Пд като че ли са преброени. Ръководството на "канарчетата" вече е започнало преговори с нов треньор, който да поеме тима в най-скоро време. Лично административният директор на клуба Костадин Костадинов е имал разговор с треньора на Черноморец Поморие Неделчо Матушев. Интересен факт е, че Матушев бе начело на вечния враг Локомотив Пд през миналия сезон.

Oферти към наставника на черноморци имаше и от Ботев (Враца) и Монтана през зимата, но тогава той предпочете да остане в Поморие. Сега обаче Матушев е дал принципното си съгласие да поеме Ботев Пд. Единственото притеснение на този етап е да няма негативни реакции от страна на феновете, именно зарази престоя на наставника при вечния враг Локомотив.

Иначе пред Милен Радуканов е поставн ултиматум за задължителна победа над лидера Етър. Само успех в Търново ще запази шансовете на "канарчетата" за първото място и промоция в "А" група. Дори и да вземе трите точки обаче, това не е гаранция, че бившият наставник на ЦСКА ще остане начело на Ботев. Още след издънката с Несебър, феновете не скриха гнева си към него и дори го замеряха с бутилки и поискаха оставката му.

Сред вариантите за нов наставник на Ботев се спрягат имената още на Вили Вуцов и Николай Киров - Белия. Желанието на привържениците обаче е да се използва лицензът на Белия, като в същото време реално отборът да се води от настоящият помощник-треньор Костадин Видолов.

Източник: "Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 31
28.03.2012
28.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
27.03.2012
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на slays
премахни филтъра

+8
 
 
Казвам ви го съвсем добронамерено. Благодарение на ръководството в момента имате много слаби футболисти, които ако не носеха фланелката на Ботев, щяха да са средняци в Б група. Единственият шанс да спечелите промоция в момента е да се назначи Пичоне, който да си доведе няколко италианци свободни агенти. Свободни агенти могат да бъдат картотекирани по всяко време. А ако не се назначи Пичоне и загубите шанс за промоция тази година, трябва да назначат Митко Джоров. В момента той няма лиценз, но ако го назначат веднага ще му дадат. Не знам защо никой не се сеща за него, но го познавам лично и ви казвам, че в момента в Пловдивска област няма по-голям специалист относно развитие на млади футболисти. А също така е и изключително принципен човек, който няма да позволи на никой да му се бърка. А да не говорим, че си е жълт и съм сигурен, че ще се съгласи да ви води първоначално за без пари. Сега е момента да се събудят тарторите ви и да окажат огромен натиск за това да бъде назначен някой от двамата. При всеки друг треньор шансът тази година да дойдете при нас в А група е не повече от 10%. А с Пичоне примерно и с малко работа на ръководството (и с уреждане на няколко възлови мача) шансът ви за промоция е 80%.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: