ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Жалки, по-жалки, БФС и Вальо Михов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:54 / 24.02.2012Коментари (53)13363
© Plovdiv24.bg
Българският футбол потъва все повече в блатото на посредствеността и отвращението. Шампионатът още не е започнал, а на привържениците на част от отборите и ръководствата вече им писна тотално и им е все тая дали ще започне това жалко подобие на футболен шампионат.

Май е най-добре двата софийски книжни гранда, сбирщайн групата на Гигов и провинциалните милионери от Литекс и Лудогорец да ходят сами да си играят и да си разпределят еднократното участие в евротурнирите. Да идват напролет отбори от Люксембург и Малта и да ги изхвърлят и оттам. Те и без това срам нямат, така че им е все тая кой ги млати като шкембе в дувар и ги прави за смях.

Останалите отбори просто няма смисъл да се напъват, за да играят поддържаща роля. Такава вече им е отредена от жалкото, смешно ръководство на БФС и каквото и да правят е практически безсмилено. "Богопомазаната" петица от отбори ще окупира челото на "А" група в края на сезона, ако ще вместо Локо и Славия да дойдат на тяхно място да играят Барса и Реал с всичките си звезди.

Жалките същества, ръководещи футбола ни, дори вече не се опитват да се прикриват в опитите си да бутат силните на деня напред.

Първият кръг от първенството бе отложен заради "опасната" метеорологична обстановка. Няма значение, че този уикенд ще е слънчево и около 15 градуса. Опасно е за "грандчетата", защото са в трагично състояние и шансът да свалят гащите още първия кръг е огромен, затова ще им спестим тежките гостувания.

Колкото и да е жалко, това бе очаквано. Жалкото е именно защото бе очаквано, а това означава, че някак си сме се премирили.

Събитията около мача между Локомотивите от втория кръг граничи вече с идиотщина. Откровена, целенасочена и прозрачна. Бе направено всичко възможно, за да може пловдивският отбор да остане без подкрепа на трибуните, една от силните страни на "черно-белите". Тук вече замесени освен БФС са и Вальо Михов и фирмата, държаща правата за интернет излъчване на мача. Виновници - много, целта и потърпевшите са едни и същи.

За колко са продадени правата от "А" група в интернет? Има ли изискване за качество на излъчване на двубоите? Колко ще получи Локомотив от този мач за това, че ще остане без публика и ще играе в най-идиотския за футбол ден и час мача си? Има ли мъжество Валентин Михов да излезе и да отговори на тези въпроси?

Най-жалкото и тревожно е, че всичко това е очаквано. Всички сме принудени да се примиряваме с това. Какъв е смисълът "А група" изобщо да започва?

Източник: Кирил Налджиев

Още по темата: общо новини по темата: 56
08.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
07.03.2012
06.03.2012
06.03.2012
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на di44ety
премахни филтъра

+17
 
 
Аз предлагам колкото може повече локомотивци да дойдат на четвъртфинала срещу Делиормана да подкрепят Ботев и колкото може повече ботевисти да отидат на мачовете на Локомотив срещу същите тия Калитковци и Левски,защото е ясно,че именно заради тия два отбора са всичките циркове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: