Готвят нови санкции за Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:56 / 17.09.2007
4387
Дисциплинарната комисия към БФС вероятно отново ще накаже отбора на Локомотив. Повод за новата санкция е поведението на феновете по време на домакинството срещу "Черно море" в събота. Тогава по време на почивката няколко от "черно-белите" фенове, които се намираха на централната трибуна отправиха обидни реплики към шефа на съдиите Борислав Александров, който бе и делегат на мача. Александров стриктно записа всички реплики отправени към него в доклада за срещата.

Повод за гнева на феновете бе назначението на рефера Станислав Тодоров, което си беше същинска подигравка с Локомотив. Освен това Тодоров отново се представи неубедително и въпреки, че на почивката домакините водеха с 2:0, феновете не можеха да сдържат гнева. От съюза няма да пропуснат възможността за пореден път да санкционират пловдивския отбор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).