Пиронкова стартира с победа във Варшава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:37 / 29.04.2007
445
Първата ракета на България Цветана Пиронкова стартира с победа участието си на силния женски турнир “J&S Cup”, провеждащ се в Полската столица Варшава. Пловдивчанката започна убедително в надпреварата с награден фонд 600 хиляди долара, след като преодоля първия кръг на квалификациите за влизане в основната схема.

На 19-годишната ни тенисистка бе нужен по-малко от час, за да се справи с участващата с уайлд кард представителка на домакините Алисия Росолска след 6:2, 6:1.

За да влезе в основната схема на турнира, на поставената под №7 в квалификациите Пиронкова, ще й бъдат нужни още две победи. Четири от 32-те квалификантки влизат в схемата, а в следващия кръг Цеци ще мери сили с победителката от мача между словачката Ленка Твароскова и украинката Татяна Перебюнис.

Пиронкова се надява да се представи силно в Полша, след като преди три дни отпадна още на старта на турнира в Будапеща, отстранена от Хисела Дулко. Информацията е на "Топспорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).