Локо вкара 5 на Родопа за 50 минути

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
20:02 / 28.04.2007
3125
Локо разгроми Родопа с 5:0, като това е най-малкото с което можеха да си тръгнат футболистите от високопланинския град. Момчетата на Войн Войнов бяха безпомощни и могат само да благодарят на футболистите на домакините, че ги пожалиха и цяло второ полувреме отказваха да им отбелязват повече попадения.

Атаките към вратата на гостите се заредиха още от 4-та минута. Тогава при един добре изпълнен от Красимир Димитров пряк свободен удар, топката кацна на главата на Сечков, който я прати малко над гредата.

Само три минути по-късно Халими изведе Златинов на стрелкова позиция, но деветката на домакините стреля нескопосано над гредата.

В 11-та минута Красимир Димитров с перфектно центриране намери отново Златинов в наказателното поле, който от воле изпрати топката в аут.

Само две минути по-късно Халими изведе перфектно другото острие в отбора на Локо Балдовалиев сам срещу Петров, но македонецът стреля покрай гредата.

В 15-та минута падна и първото попадение. Даксон навърза от дясно цялата защита на гостите, като в определени моменти футболистите на Родопа изглеждаха комично пред финтовете на бразилеца, стигна до аут линията и от там с перфектно подаване намери Балдовалиев на празна врата. Македонецът без проблем откри резултата за 1:0.

След попадението футболистите на Локо намалиха резултатите, като отново се развихриха в края на полувремето. В 38-та минута Дани Кики залъга двама пред наказателното поле и с много точен удар от дъгата покачи резултата на 2:0.

Минута преди края на първото полувреме Дани Кики проби от ляво и сервира перфектна топка на Балдовалиев, който само я пусна над вратаря Петров и направи резултата класически, реализирайки своето второ попадение в срещата.

Веднага след подновяването на играта хубава комбинация между Дани Кики и Красимир Димитров изведе отново Балдовалиев сма срещу вратаря на Родопа и за македонецът не бе проблем да реализира своя хеттрик.

В 49-та минута Златковски замени героя Балдовалиев и още влизайки на терена се отправи към наказателното поле на гостите, където с първото си докосване покачи на 5:0, след хубав удар с глава и асистенция на Даксон от корнер.

След петото попадение "смърфовете" спряха да играчт решили да не унижават повече своя противник.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).