Локо победи Удинезе - Раднички с 2:0 в чест на Бонев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:55 / 28.04.2007
1273
Ветераните на Локомотив Пловдив победиха сборен отбор на ветераните на Удинезе и Раднички. Двата отбора са побратимени със "смърфовете", а срещата се игра в чест на Христо Бонев. Легендарната осмица на "черно-белите" получи орден "Стара планина" през седмицата и това бе поводът да се изиграе срещата. На мача присъства и президента на България Георги Първанов, който изпълни началния удар в срещата.

Самия двубой се игра в две полувремена по 20 минути. Въпреки приятелския характер на двубоя играчите подходиха съвсем сериозно към срещата, като от терена лъхаше спортна злоба. Дори на няколко пъти припламнаха искри между Фабио Енцо и играчи на домакините. Първото попадение реализира самият Христо Бонев след ювелирно изпълнение на пряк свободен удар. Крайният резултат оформи Атанас Георгиев след хубава атака през центъра.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).