Локо (Сф) ще плаща на рефера Цеферин?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:44 / 25.04.2007
1290
Хонорарът на словенския рефер Дарко Цеферин за мача Ботев - Левски няма да се изплати от президента на "канарчетата" Димитър Христолов. Това е основната тема на запалянковците в Пловдив в последните дни. Упорито се твърди, че 15 000 лева за словенския арбитър ще са за сметка на Локо (Сф), който е по петите на водача във временното класиране.

Двубоят на стадион "Христо Ботев" няма никакво значение за "жълто-черните", победата и равенството не са им потребни. Интересното в случая е, че Христолов разкри, че е подал молба за чужд рефер само седем дни преди мача с Левски, което изобщо не е в негов стил. Както е известно, молбите до БФС се подават минимум 15 дни преди мач. Естествено Христолов вчера опроверга съмненията, че Дарко Цеферин е поръчан от Николай Гигов.

Според слуховете босовете на "канарчетата" и Локо (Сф) са имали тайна среща.
Христолов обяви супер премия за победа над Левски. Босът не пожела да конкретизира пред медиите, но според запознати иде реч за по 2 бона на "канарче". Рекордът в "жълто-черния" клуб е за успеха над ЦСКА през есента с 1:0, когато всеки прибра по 1200 лева. Пак според мълвата Гигов е обещал да даде 50% от премията на пловдивчани при техен успех в неделя.

В Ботев на проби пристигна бразилският халф Маурилио Рибейро Сантана. 18-годишният играч, висок 172 см, тежи 66 кг и е възпитаник на ФК Комерсиал. От същия клуб преди месец дойде нападателят Мануел Петерсен. Информацията е на Топспорт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).