Бащата на Стоичков: Вече 10 години Христо не е идвал в Ясно поле

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:08 / 24.04.2007
7936
Бащата на най-успелият български футболист Христо Стоичков, Стоичко бе така любезен да разкрие пред репортер на Plovdiv24.com за истината около разразилата се медийна шумотевица около семейство Стоичкови.

"Пет пъти поред Христо Стоичков е търсил своя по-малък брат Цанко вчера по телефона и е заявил пред него да се спре с цялата история около драмите със семейството", заяви бащата на славната осмица. "От нищо не сме лишени, Христо ни е купил апартамент в Пловдив, трактор, кола и къща. Не се оплакваме, но ни е мъчно защото не е идвал да ни види в Ясно Поле вече 10 години. Цялото село милее да го види. В Новотел Пловдив ходи, там му е станал като втори дом. При кума си Атанас Узунов отива, но тук в Ясно поле не идва. Аз не мога да му кажа къде да отива и да му се сърдя за това, но все пак сме му родители и жалеем за него. Сканадала ние го повдигнахме, но все пак в медиите много се експонира, като че ли стана от мухата слон", допълни още родителят на Христо Стоичков.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).