ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (28)
Стоичков се ядоса на кмета заради стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 24.06.2011Коментари (76)16813
©
"Не може да дойдеш на среща с премиера за инвестиция за неколкостотин милиона и да кажеш, че още дължи 20 милиона на Пловдив за боклука. А искаме да направим нещо добро за града. Това не е като да береш череши на село", ядоса се Христо Стоичков на пловдивския кмет Славчо Атанасов. "А испанците ти подаряват три стадиона и искат само инфраструктурата около тях", допълни той. Става въпрос за "Септември" в София, "Девети септември" в Пловдив и новия национален във Враждебна.

Камата заедно с олимпийските ни шампиони Боян Радев, Таня Богомилова, шефката на БОК Стефка Костадинова и легендата в гимнастиката Йордан Йовчев посрещнаха вчера щафетата с олимпийския огън в чест на Международния олимпийски ден. "Като гледам тези деца, съм оптимист за Лондон", отсече Стоичков.

Източник: в. "24 часа"

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на пловдивчанин_pd
премахни филтъра

-5
 
 
Добре,Стоичков го отхвърляме..какво правим тогава? Ако чакаме на общината видяхте, че няма да е.Тия некадърници един пеещ фонтан не могат да възстановят 4 години, камо ли стадиона да оправят в близките сто.Държавата в лицето на Бойко директно се оттегли поради липса и на пари в хазната.Човека си каза в прав текст ,че и в София няма да се строи нов стадион именно по тая причина. Какво ни остава тогава???? 1.Да чакаме стадион "Пловдив" да падне от само себе си поради невъзможността общината да го поддържа. 2. Да се надяваме на ония бандити Търев-Гигов да подпишат концесията някой ден ли...Тях нима ги имате за по сериозен инвеститор от испанците? 3. Да чакаме някой мастит пловдивски бизнесмен от рода на Гергов да се заеме и да довърши ненаправеното:). 4. Държавата да ни помогне ли? Това са възможните сценарии, но нито един не е реализируем в обозримо бъдеще. Човека ни е дошъл на крака и ни предлага нов стадион.Какво губим ако дойдат испанците и се сключи договор взаимоизгоден и за двете страни. Все пак тия хора са построили 27 стадиона и да не са ги строили някъде в Гренландия където няма общини.Същите тия общини как са работили с тия испанци??? Какво пречи на същите тия общини от наша страна да се изпрати запитване относно тия инвеститори и начина по който се е работило с тях? Защо трябва с лека ръка да отхвърляме всеки един проект? По тая логика кой ще дойде да инвестира в Пловдив???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Попето, Балтанов и Конте играха мачле с деца, лишени от родителски грижи
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: