Стоян Колев: В Дупница бях като на разстрел

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:18 / 24.04.2007
1595
Загубата 1:3 от Марек ядоса много собственика на Локомотив (Пд) Александър Тасев. Бизнесменът обяви, че ще глоби вратаря Стоян Колев. Той дори намекна, че може да провали трансфера на национала в италианския Тревизо. Колев има предварителен договор с втородивизионния тим, който влиза в сила от лятото. Ден след мача в Дупница вратарят даде интервю за "7 дни спорт".

- Г-н Колев, как ще коментирате тежките думи, които отправи към вас след загубата от Марек собственикът на клуба Александър Тасев?

- Не съм ги чул лично, но ми казаха. Как да коментирам? Не мога да си обясня какви грешки съм направил. Поне аз не виждам такива. Но след като собственикът на клуба е на такова мнение, аз трябва да се съобразявам. Той дава парите и има право да глобява. Аз съм само работник в клуба.

- Значи не виждате свои грешки при головете на Марек?

- При головете бях като на разстрел. Не виждам какво можеше да направя.

- Говорихте ли с треньора на вратарите Любомир Шейтанов?

- Не съм, но утре (б.р. - днес) това ще стане. Ще ми каже, ако има забележки. Той е човекът, който е най-наясно с вратарите. Някои неща не се виждат на терена.

- Притеснява ли ви заплахата на собственика на Локомотив (Пд), че клубът може да ви спре за Тревизо?

- Не мисля, че това ще стане. Дори и да се случи, не съм притеснен. Ще търся начин да се справя. Тревизо не е единственият клуб в света.

- Има ли финансови проблеми в клуба?

- Всичко ни се плаща навреме.

- Преди мача в Дупница тръгнаха слухове, че Локомотив (Пд) ще легне на Марек. След срещата те се засилиха още повече.

- Чух ги и аз. Аз съм в отбора и не вярвам, че такова нещо може да се случи. Мач няма да дадем на никой, нито пък да влизаме в уговорки. С такива неща не се върви нагоре. Никога не съм участвал в такива машинации. Искам да мога да гледам всеки един човек в очите. Не да се срамувам.

- Ще искате ли среща със собственика на клуба Александър Тасев?

- Не, ако има нещо лично да ми каже, той ще го направи. Пак казвам, съобразявам се, той е шефът. Щом смята, че съм виновен, значи е така.

- Имаше ли драми в съблекалнята след загубата?

- Драми не, но на никой не му бе приятно. Играхме безлично. Треньорът Иван Маринов бе разочарован, защото знае, че не това са нашите възможности.

- Как стана така, че след няколко силни мача Локомотив не показа нищо в Дупница?

- Всеки отбор прави понякога слаби мачове. Получи се лек срив. Имаме много млади момчета, които още не са свикнали с напрежението. Сигурен съм, че всичко ще си дойде на мястото още в следващия мач.

- Въпреки всичко Локомотив се представя много по-добре, отколкото през есента. На какво се дължи това?

- Още през лятото очаквах, че ще ни бъде тежко. Напуснаха много футболисти и се получи дисбаланс. С течение на времето обаче нещата се оправиха и отборът играе приличен футбол.

- Може ли Локомотив (Сф) да измести Левски от първото място и да стане шампион?

- Няма шанс това да стане. Левски са много опитен отбор и няма да изпуснат титлата. Локомотив (Сф) трябва да играят с ЦСКА, а после и с Левски. Това е голям проблем за тях. Колкото и слаби да ca червените и сините, са от по-голяма класа. ЦСКА в момента не вървят, но скоро ще станат коренно различен отбор. Познавам добре Стойчо Младенов, той знае какво да направи, за да вдигне отново отбора.

- Как гледате на варианта чужденец да поеме националния отбор?

- Има всякакви мнения, но в БФС има достатъчно умни хора, които трябва да решат. Времето ще покаже дали изборът е удачен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).