Спартак с класически успех над Сливен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:23 / 16.04.2007
676
Спартак постигна класическа победа над отборът на Сливен с 3:0, в мач от 20-ят кръг на Източната "Б" група. Резултатът обаче с нищо не показва, реалността на показаното на терена от двата тима. Двата състава направиха един скучен и бавен за нивото на "Б" група футбол. Домакините създадоха през първото полувреме само две атаки към вратата на гостите. Първо в 7-ата минута, Курдов стреля с глава, но топката мина встрани от вратаря на гостите, след това в последната минута на първата част Неделчев от домакините стреля, но стражът на гостите изби коженото кълбо в корнер.

През второто полувреме старши треньорът на Марин Бакалов направи няколко смени, като в игра за Спартак влезе Иван Караманов, който освежи играта на своя тим.

Именно той подаде в 77-ата минута на нападателя Николай Павлов и последният вкара за 1:0. Другият нападател на "гладиаторите" Евгени Курдов покачи на 2:0 в 83-ата минута след атака на Иван Караманов. Самият Караманов вкара третия гол за Спартак в последната 90-ата минута на мача, след като се разходи по цялата защита на Сливен и с плътен удар от границата на наказателното поле фиксира за крайното 3:0.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).