Турнир по културизъм и фитнес се проведе в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:14 / 15.04.2007
8451
При огромен зрителски интерес в Пловдив се проведе традиционния турнир по кутуризъм и фитнес за мъже и жени "Пловдив". Събитието се състоя в Синдикален дом "Стефан Кираджиев". В надпреварата взеха участие над 100 представители на 35 клуба от цяла България. При мъжете в категория до 70 кг. титлата спечели Владимир Курдов (Бидидриймс - София). В кат. до 80 кг. победител стана Петър Борисов (СК 99 Пловдив), който въпреки юношеската си възраст, не остави никакви шансове на останалите си противници в категорията. В кат. до 90 кг. шампион стана неостаряващият Тошко Тодоров (Масаларт - Пловдив). Той надделя в оспорвана борба с Наско Хараланов (Варна) и Орлин Стоянов (Масаларт - Пловдив). При най-интересната битка в абсолютна категория победител стана Георги Димитров (Арес - София), който се завърна в любимият си спорт след двегодишно прекъсване. Второто място в тази категория остана за Тошко Тодоров (Масаларт - Пловдив).

При жените Силвия Аврамова от София спечели приза "Мис Гран При". Мая Пеева също от столицата стана първа на фитнес. Силвия Аврамова спечели и още едно отличие - първа на бодифитнес.

При ветераните шампион по културизъм стана Панчо Петров от Велико Търново. Известния наш културист Митко Димитров направи шоу за публиката. Той демонстрира пред тях своята обиколка на бицепса, която е с внушителните размери от 56 см. За отличното настроение на публиката в залата се погрижи и известният наш илюзионист Астор. Състезанието бе открито от кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков, който бе патрон на надпреварата.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 27
Днес: 12


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).