Тренировъчно 1:0 за Локо срещу Черноморец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:55 / 14.04.2007
2853
Локомотив подцени своя съперник от Черноморец Бургас (София) и го победи само с 1:0. "Смърфовете" изиграха най-слабия си мач от началото на полусезона и е успяха да зарадват 2000-те по трибуните, които се надяваха на голова фиеста. Единственото попадение отбеляза Даксон в 45-та минута от пряк свободен удар. Срещата се игра на "Лаута", където обаче домакин бе отборът на Дражев. Хибридът няма свое съоръжение и домакинства на стадиони из цялата страна.

Срещата започна очаквано с натиск на символичните гости. Още в 5-та минута след хубаво центриране от корнер Халими получи непокрит, но подцени ситуацията и не можа да овладее топката.

В 20-та минута Даксон, който във втори пореден мач бе най-добрия на терена, проби хубаво от дясно и пусна топката към Халими, който оставен сам в малкия пеналт не успя да се разпише и позволи на Белбер да избие в корнер.

В 25-та минута Въндев пусна хубаво в коридор към Даксон, който напредна и стреля, но самопожертвувателен шпагат на футболист на "сините" успя да спре топката.

С наближаването на края на полувремето "смърфовете" засилиха своя натиск в търсене на първо попадение. В 28-та Златински отправи силен и точен удар под гредата, но Белбер с акробатичен плонж успя да изчисти топката.

Така се стигна до последната минута на първото полувреме, когато Даксон с перфектно изпълнение на пряк-свободен удар над стената заби топката неспасяемо за 1:0.

През второто полувреме отново единствено "черно-белите" търсеха гола, докато противниците им се бранеха с 11 човека в собствената половина.

5 минути след подновяването на играта Даксон акробатично изведе Дани Кики сам срещу вратаря, но той вместо да стреля реши да подава на влезлия на полувремето Златковски и топката излезе в аут.

В 57-та минута Въндев проби хубаво от ляво и се опита да намери непокрития Златковски, но защитник на Черноморец изпревари нападателя и успя да изчисти в корнер.

В 60-та минута "смърфовете" организираха триходова акция. Дани Кики пусна топката към Въндев, който намери Златковски, но македонецът отново пропусна изгодната възможност.

В 69-та минута Йошев и Въндев направиха хубаво двойно подаване, Йошев се вряза в защитата на гостите, но от удобна позиция стреля с неудобния си десен крак и вратаря на "акулите" успя да улови.

До края на срещата единствено Даксон се отчете с активна игра и страховит удар от около 30 метра, който облиза страничната греда на Белбер, но от външната страна.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).