Маринов хвърля най-доброто срещу Черноморец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:54 / 14.04.2007
1615
Старши-треньорът Иван Маринов обяви вчера групата за днешното "гостуване" на Локомотив Пд на Лаута, с което ясно показа, че няма да има възможности за експерименти срещу вегитиращата селекция на Черноморец. В разширения състав няма нови имена или юноши, което ясно говори, че Маслара ще скача на Дражевата чета за разгромен резултат.

Ще е интересен прочита на днешния резултат, в случай че той се окаже поредния катастрофален за бургаско-софийската формация. Тъй като на хартия, черно-белите са гости, то най-добрата победа за пловдивчани бе поставена преди 3 кръга срещу Берое и разгромното 5:0 в Стара Загора. Но реално "железничарите" ще са домакини, тъй като техните фенове ще влизат при абсолютно същите условия - същите входове, сектори и цени на билета 3 лв. Организацията от стадиона, през канцелариите и охраната на мача също ще бъде поета от Локомотив. Така още днес черно-белите ще могат да подобрят рекорда с разгромна победа, след като есента отнесоха беззъбите "акули" с 6:0. Защо локомотивците да не се опитат да подобрят и най-добрата си победа на ниво А група - 8:1 срещу Добруджа, постигната през 2002 година.

Така с този мач, възпитаниците на Иван Маринов ще имат възможността да влязат в историята със знаменита победа над един от най-слабите отбори, играли някога в елитния футбол.

Двубоят ще бъде свирен от дебютанта за А групата - Петър Тончев, с помощници Венцислав Гаврилов и Красимир Стойчев. Резервен арбитър е Атанас Димитров. Срещата е днес от 14:30 ч. на стадион "Локомотив" в Пловдив.

Ето и групата за днешното "гостуване" на "Черноморец" на Лаута:
Вратари:
Стоян Колев
Васил Камбуров
Защитници:
Ангел Йошев
Данаил Бачков
Драголюб Костич
Георги Самокишев
Йордан Милиев
Мартин Сечков
Георги Самокишев
Полузащитници и нападатели:
Дани Кики
Игнат Дишлиев
Илами Халими
Красимир Димитров
Радослав Анев
Христо Златински
Даксон да Силва
Владислав Златинов
Явор Въндев
Зоран Златковски



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).