Оперират за втори път играч на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:52 / 04.04.2007
1088
Халфът на Локо (Пд) Румен Горанов ще претърпи днес за втори път операция на менискуса на левия крак, съобщи старши треньорът на отбора Иван Маринов.

Хирургическата интервенция ще се извърши от доцент Тони Георгиев в софийската клиника "Свети Пантелеймон". Заради здравословните си проблеми младият футболист ще може да играе най-рано след 10-ти май.

Македонецът Зоран Балдовалиев се оплаква от резтежение, но ще бъде възстановен за мача с Локо (Сф) в събота. Неговият сънародник Илами Халими също се възстановява успешно от травмата на глезена си.

Игнат Дишлиев е възстановен от контузията и тренира наравно с останалите си съотборници. На линия е и Зоран Златковски, който се прибра здрав от мачовете на младежкия национален отбор на Македония. Късно снощи в България пристигна халфът на Фиорентина Окороджи Хенри. Следобяд той ще направи първа тренировка с Локо (Пд).

Нигериецът е преотстъпен от Фиорентина на "смърфовете" тим до края на първенството. Информацията е на Топспорт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).