Левски поиска Милиев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:06 / 03.04.2007
1810
20-годишният бранител е попаднал в полезрението на шампионите с отличните си игри напоследък и в щаба на "сините" виждат в него бъдещия заместник на Елин Топузаков. Известно е, че капитанът е пред раздяла със "сините".

топузаковВ понеделник собственикът на Левски Тодор Батков сподели, че през лятото ще се наложи да се раздели с няколко основни футболисти, за да се налагат млади играчи в клуба. Единият от играчите със сигурност ще е Топузаков, а е много вероятно Милиев да се нагърби с тежката задача да го замени в състава на "сините".

От "Лаута" обаче са склонни да пуснат Данчо на "Герена" през лятото само срещу сумата от 600 000 евро. Сделката може да се осъществи, защото пловдивчани разполагат с доста бранители. Тази вечер в 22,00 часа в България каца и защитникът от Фиорентина Окороджи Хенри, който ще се присъедини към "смърфовете".

Йордан Милиев е юноша на пловдивската школа "Аполи", от където пристигна в Локо (Пд) през зимата на миналата година. През този сезон той има 19 мача в "А" група, като е неизменен титуляр в схемата на Иван Маринов-Масларя.

За момента сигурно попълнение на Левски е Дарко Тасевски. Македонецът тази зима подписа предварителен договор със "сините" и през лятото ще пристигне на "Герена" като свободен агент, тъй като в края на сезона изтича договора му с Металург (Запорожие, Украйна). Информацията е на Топспорт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).