Марица изкова успеха в Раднево

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:10 / 31.03.2007
1499
Отборът на Марица успя да победи като гост Миньор Раднево с 2:1. Двубоят се игра под непрестанен дъжд на стадион "Миньор" в град Раднево. Гостите от Пловдив доминираха през по-голямата част на мача и логично си тръгнаха с заслужена победа. През първите минути на срещата Марица успя да натисне своя съперник в своето наказателно поле, като само късметът помогна на вратаря на Миньор.

В 20-ата минута нападателя на тима от Кършияка Георги Христов уцели гредата. Той отлично преодоля двама защитника на Миньор, излезе сам срещу вратаря, но ударът му срещна десния страничен стълб на вратата на домакините. След пропусната възможност да открият резултата, отново играчите на гостите бяха по-активните на терена. В 30-ата минута след пробив отдясно Димитър Байрев от състава на гостите нанесе силен удар, но стражът на домакините отрази неговия шут.

През второто полувреме нещата на терена не се промениха, като тима на Марица се сремеше да отбележи гол, като и самото попадение не закъсня.

В 55-ата минута след чудесен извеждащ пас на Васил Стефанов към щурмовакът Георги Христов, нападателят на Марица остана зад защитата на Миньор. Христов излезе сам срещу вратаря на домакините и с техничен удар покрай него го преодоля за 0:1.

След този гол домакините се втурнаха да изравняват резултата, като съдадоха и доста опасни ситуации пред вратаря на Марица Скорчев. Все пак натиска, който упражниха Миньор доведе до желания гол. В 65-ата минута Борислав Иванов от Миньор Раднево се възползва от грешка в отбраната на маричани. Нападателя  излезе сам срещу вратаря Скорчев и шутира по земята. Първият  удар който направи Иванов,  обаче му бе отразен, но при добавката състезателя на Миньор не сгреши и празна врата възстанови равенството в срещата.

Марица успя да вкара победното попадение в този мач в 79-ата минута когато след центриране от корнер, Любен Николов бе най-съобразителен при създалото се меле в наказателното поле на домакините и с удар от точката на дузпата вкара победния гол за 1:2.

Съставът на Марица: Акалски (Скорчев 46'), Банев, Иванов, Крачунов (Димов 80'), Николов, Коларов, Йор. Христов, Апостолов, Георги Христов, Стефанов, Байрев (Лазаров 70')



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).