Локо с кадрови проблеми за мача с Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:26 / 30.03.2007
1163
Петима основни футболисти на Локомотив отпадат със сигурност за гостуването на "черно-белите" в Стара Загора на местния тим Берое. Старши треньорът Иван Маринов няма да може да разчита на опитният халф Илами Халими, койото има проблем с стара травма. Младежкият национал на Македония Зоран Златковски също не попада в сметките поради участие в своята страна. Контузии лекуват още Игнат Дишлиев, Гюрсел Вели и Димитър Илиев. Нападателят Илиев страда от болки в кръста от 3 седмици и е на преглед в София. При него не е установена още диагнозата и това допълнително ще затрудни неговото участие в следващите срещи на Локомотив. Другият нападател на "черно-белите" Явор Въндев и защитникът Ангел Йошев едва днес са се вкючили пълноценно в тренировката на отбора, като треньорът Маринов най-вероятно ще ги включи в групата за мача. Двамата обаче ще трябва да минат тест при докторът на отбора Здравко Тарълов и чак тогава ще се реши дали те ще започнат като титуляри.

Иван Маринов заяви пред журналисти, че в България много трудно е да разузнае даден съпреник. "Отиваме в Стара Загора за три точки" добави още Маринов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).