Представители на клуба и феновете на Локо Пд се срещат с Чомаков

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:07 / 27.03.2007
1289
Утре (28.03.2007) представители на ПФК "Локомотив" Пловдив и фенклуб "Локомотив" ще се срещнат лично с кмета на град Пловдив - д-р Иван Чамаков. Поводът - последни новини около процедурата по отдаването на концесия на стадион "Локомотив" в парк Лаута. Александър Тасев и подчинените му са решили, че дори и добре да тече тази процедурата, то до този извод трябва да се убедат лично тези, които са с любимия си отбор в добри и трудни моменти, а именно - феновете. Лично генералният секретар на "железничарите" Атанас Узунов е поканил представители на фенклуба да присъстват на тази среща, да зададат въпросите и да получат отговори на въпросите, вълнуващи черно-бялата общественост.

Междувременно от най-старият фенклуб у нас съобщиха, че ще обявят условията, при които ще се проведе екскурзията до следващата точка на България, в която момчетата на Иван Маринов ще гостуват в следващия 20 кръг. В неделя, "черно-белите" ще гостуват на Берое в Стара Загора, като за съперник ще срещнат шампиона от 2004 година - наставникът Едуард Ераносян, който по ирония на съдбата ще дебютира на кормилото на "зелените" именно срещу бившия си и любим тим.
Иван Маринов пък даде по-дълга почивка на възпитаниците си, след боя над кръвния враг Ботев и ще ги събере на първо занимание утре от 17:30 ч. на Лаута.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).